Έχετε ερωτήσεις;

1Γιατί να επιλέξετε Daikin;

Η Daikin είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλιματισμό και τη θέρμανση. Η συνεχής καινοτομία σε θέματα άνεσης, ενεργειακής αποδοτικότητας, συστημάτων ελέγχου και αξιοπιστίας, μας επιτρέπει να θέτουμε τα πρότυπα ποιότητας για ολόκληρο τον κλάδο.

2Ποια είναι τα πλεονεκτήματα μιας μονάδας τοίχου;

Η εγκατάσταση των μονάδων τοίχου είναι απλή και εύκολη. Μπορούν να τοποθετηθούν διακριτικά στον τοίχο χωρίς να “αλλοιώσουν” τη διακόσμηση του χώρου σας. Τα κλιματιστικά Daikin δημιουργούν την απόλυτη άνεση σε όλους τους χώρους, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και απόδοση με εκπληκτικές τιμές!

3Γιατί να επιλέξετε κλιματισμό Daikin;

 • Η ιδανική λύση για κάθε εφαρμογή. Διαθέτει ευρεία γκάμα διαθέσιμων προϊόντων, τόσο στην ψύξη όσο και στη θέρμανση.
 • Χαμηλοί λογαριασμοί χάρη στον υψηλό εποχιακό βαθμό απόδοσης έως Α+++ και χαρακτηριστικά όπως ο αισθητήρας κίνησης ή ο 24ωρος χρονοδιακόπτης για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.
 • Έλεγχος μέσω εφαρμογών smartphone app ή χειριστήριο φιλικό προς τον χρήστη.
 • Τέλεια ατμόσφαιρα: με εξαιρετικά αθόρυβα μηχανήματα.

4Γιατί να επιλέξετε το ψυκτικό μέσο R32;

Η Daikin είναι γνωστή για την πρωτοπορία στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων.

Η δεύσμευση της Daikin όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος οδήγησε στην ανάπτυξη συστημάτων κλιματισμού που βελτιώνουν τα επίπεδα άνεσης ενώ έχουν μικρή επίδραση στο περιβάλλον.

Βασικός παράγοντας είναι η χρήση του ψυκτικού μέσου το οποίο διακρίνεται για το χαμηλό ποσοστό του σε Δυναμικό Υπερθέρμανσης του Πλανήτη (GWP), την υψηλή ενεργειακή απόδοση και την εξοικονόμηση φυσικών πόρων.

Το R32 είναι το ψυκτικό μέσο της επόμενης γενιάς με 68% λιγότερο δυναμικό Υπερθέρμανσης του Πλανήτη από ότι το ψυκτικό μέσο R410A.

Το ψυκτικό μέσο R32 πετυχαίνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, τόσο σε μερικό φορτίο όσο και σε συνθήκες πλήρους φορτίου. Το R32 δεν είναι μείγμα, επομένως και ανακυκλώνεται εύκολα.

Μεγάλη γκάμα διαθέσιμων μονάδων με R32:

Το 2013 η Daikin παρουσίασε τα νέα μοντέλα Ururu Sarara με R32. Από το 2016 η γκάμα προϊόντων με R32 εμπλουτίζεται διαρκώς με το Daikin Emura FTXJ-MW/S, τη νέα σειρά FTXM-M και τις εξωτερικές μονάδες multi MXM-M.

5Το κλιματιστικό στα καλύτερά του. Γιατί να επιλέξετε Urura Sarara;

 • Η πρώτη αντλία θερμότητας αέρα-αέρα στην Ευρωπαϊκή αγορά με ψυκτικό μέσο R32 BLUEVOLUTION.
 • Χαμηλή επιβάρυνση του περιβάλλοντος χάρη στην υψηλή ενεργειακή απόδοση και τη χρήση ψυκτικού μέσου με χαμηλό δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη (GWP).
 • Ηγετική θέση στην αγορά όσον αφορά τον εποχιακό βαθμό απόδοσης.
 • Προηγμένες τεχνολογίες έχουν ενσωματωθεί για να δημιουργήσουν το τέλειο κλίμα στο χώρο σας ελέγχοντας όχι μόνο την θερμοκρασία δωματίου, αλλά και την ποιότητα του αέρα και την υγρασία.

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις;

  Όνομα (*)

  Email (*)

  Θέμα

  Μήνυμα

  Video

  Νέα επαναστατική σειρά
  Daikin BLUEVOLUTION.

  Αποστολή μας: Η τέλεια ατμόσφαιρα

  Daikin emura

  DAIKIN Freshness